Wat doet JasperJasper Arts is musicus en heeft bachelor en master Klassieke Muziek gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium. Jasper is als freelancer werkzaam als hoornist (& bugellist), muziekdocent en dirigent.

Als muzikant speelt Jasper in verschillende bezettingen. Orkesten, ensembles, maar voornamelijk veel met popbands. Als popblazer is hij vaak betrokken bij bijvoorbeeld albumopnames, releasetours en festivalshows in zowel binnen- als buitenland. Ga naar “Hoe klinkt Jasper” voor een indruk van zijn klank. Jasper heeft o.a. gewerkt met de onderstaande partijen. 

 

 

 

 

Als muziekdocent geeft hij muzieklessen op scholen en coacht hij ensembles. Jasper geeft les voor hoorn, trompet en bugel, zowel privé als in groepsverband. Voor hem is vrijheid (o.a. improvisatie) in het musiceren belangrijk en hij hecht veel waarde aan een lesmethode die aansluit op de interesses van de leerling.

Als dirigent is Jasper verbonden aan verschillende muziekscholen en muziekverenigingen waar hij voornamelijk jeugdensembles dirigeert, ook hier speelt hedendaagse muziek een grote rol. Een aanpak die aansluit op wat de kinderen aanspreekt is voor hem het belangrijkst.