Jasper geeft les op de hoorn, trompet en bugel, zowel privé als in groepsverband. Voor hem is vrijheid (o.a. improvisatie) en plezier in het musiceren belangrijk. Ook hecht hij veel waarde aan een lesmethode die aansluit op de interesses van de leerling. Jasper heeft zich verdiept in de specifieke problemen waar je als blazer tegenaan kan lopen en heeft een brede kennis van de verschillende muzikale genres. Met veel plezier leert hij zowel jongeren als volwassenen zich te ontwikkelen als musicus.

  • Hoorn- en trompetles – voor leerlingen van alle leeftijden. De lessen hebben een ontspannen karakter en zijn gericht op de leerling als ontwikkelend musicus.
  • Het coachen van ensembles – blaaskwintetten, secties van orkesten, etc.
  • Het dirigeren van jeugdorkesten – Jasper arrangeert partijen op maat, zodat elk kind op zijn eigen niveau mee kan doen.
  • Projecten op scholen, zoals “Musicus in de klas” en “Muziekcarroussel” (vaak in samenwerking met een muziekvereniging). Ook werkte hij mee aan de “Kijkjes achter de schermen” van het Gelders Orkest.

Dus ben je op zoek naar iemand die jou als muzikant of je ensemble op een hoger niveau kan brengen, of wil je graag hoorn, bugel of trompet leren spelen om samen met anderen muziek te maken? Bel of stuur een mailtje.